• Algemeen nummer
    015 42 43 44

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/e/a/0/repascatering.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Disclaimer

Bij het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer.
Elk hieronder genoemd punt is van toepassing op deze website.  Repas Catering draagt er zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. 
Repas Catering is niet aansprakelijk indien, ondanks onze inspanningen er onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud. Repas Catering staat er niet garant voor of kan geen waarborg bieden dat de aangeboden inhoud deugelijk of geschikt is voor een bepaald doel.

Repas Catering is niet verantwoordelijke voor schade:
−    toegebracht door de website
−    voortvloeiend uit gebruik van de website
−    in enig ander opzicht verband houden met (het gebruik van) de website
−    voortkomend uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen
−    ook is Repas Catering gevrijwaard van aanspraken in geval van dreigende schade

Repas Catering behoudt zich het recht voor om op ieder moment de inhoud te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen.  Repas Catering behoudt zich het recht de website zonder kennisgeving vooraf en zonder verdere afspraken in zijn geheel te beëindigen.  Repas Catering is niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks.
Repas Catering behoudt zich het recht om zonder kennisgeving de toegang tot de website  te ontzeggen. Tijdens uw bezoek aan deze website worden algemene gegevens van uw computer in logbestanden opgeslagen.  In eerste instantie zijn deze bedoeld voor statistieken.  Echter in geval van misbruik kunnen en zullen deze gebruikt worden om uw bezoeken aan deze site te monitoren of u de toegang tot de website te ontzeggen. De gebruiker vrijwaart Repas Catering, de werknemers ervan, vertegenwoordigers, handelspartners, licentiehouders enz. van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen en de kosten daarvan die ontstaan zijn als gevolg van het gebruik of misbruik van deze website of inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook.
Meer info of verdere vragen over deze disclaimer dient u zich te wenden tot de zaakvoerder van Repas Catering.

Undefined
Banner: 

Laat ons een bericht en wij nemen contact met u op: