• Algemeen nummer
    015 42 43 44

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/e/a/0/repascatering.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Nederlands

Ons verhaal

Gedrevenheid van 2 topchefs

Sinds 2007 kleden Jeff Philipsen en Joris Jacobs hun liefde voor koken aan met een professioneel jasje. Na tal van catering opdrachten voor bedrijven en privé-feesten vallen ze terug op een uitgebreide ervaring. Vandaag zet Repas Catering in elke setting een vlekkeloze service neer. Van een feestzaal zonder enige logistiek of aankleding, tot onder de pergola bij u thuis.

Beiden genoten een klassieke opleiding aan de gerenommeerde hotelschool ‘Ter Duinen’ in Koksijde. In interactie met de beste Belgische chefs raakten ze nog meer bedreven. De pure passie voor eten klaarmaken en serveren werd daar omgezet in rasecht vakmanschap. Met een omloop via enkele sterrenrestaurants in binnen-en buitenland en een culinaire trip rond de wereld, ontstond Repas Catering te Mechelen.

Zowel qua ingrediënten, presentatie en decoratie is de food business voortdurend in beweging. Jeff en Joris geven prioriteit aan het volgen van trends, nieuwe technieken en smaken.

Wij verwennen u en uw gasten graag.

 


> Eens babbelen? 

> Bekijk onze referenties

> Onze moderne uitvalsbasis

 


Laat ons een bericht en wij nemen contact met u op: